Vsebina

 

Produktni menedžer

On-line priročnik Mini pisarna je namenjen osebam, ki v okviru vsakdanjih obveznosti skrbijo za urejeno poslovanje za podjetja. Uporabne informacije bodo v njem našli poslovni sekretarji, komercialisti, lastniki podjetja, samostojni podjetniki in zaposleni v družinskem podjetju, saj bodo lahko s strokovnimi vsebinami pokrili ključna poslovna področja v podjetju.

Na enem mestu Mini pisarna združuje več kot 100 najbolj uporabljanih obrazcev v podjetju.
Obrazci se odpirajo v Wordu in Excelu, zato jih lahko natisnete ali shranite kot vaš interni akt. Obrazce lahko uporabljate v neomejenem obsegu in jih izpolnjujete večkrat. Excel tabele so opremljene tudi s formulami.

Če torej želite, da je vaša dokumentacija vedno urejena in usklajena v skladu z zahtevami aktualne zakonodaje, ko jo od vas zahteva delovnopravni ali davčni inšpektor, si zagotovite pravno preverjene vzorce obrazcev, ki vam bodo vedno na voljo!

da, želim naročiti on-line priročnik 

V uredništvu on-line priročnika Mini pisarna sledimo načelom garancije veljavnosti, kar pomeni, da so vsi obrazci vedno usklajeni s stanjem zakonodaje. Ob morebitnih spremembah katerega koli predpisa, ki vpliva na vsebino obrazca v Mini pisarni je slednji sproti posodobljen, o vsaki posodobitvi pa ste obveščeni po elektronski pošti. Mini pisarna vam je na voljo na vsakem koraku, saj lahko do obrazcev, ki jih vsebuje, dostopate povsod, kjer imate internetno povezavo.

Vsebini vsakega vzorca lahko popolnoma zaupate, saj je pripravljena v sodelovanju s slovenskimi pravnimi strokovnjaki in je pravno preverjena. Poleg prihranka časa, ki bi ga porabili za zamudno pripravo vzorcev, z Mini pisarno prihranite čas tudi z iskanjem primernega vzorca - on-line priročnik namreč odlikuje drevesna struktura kazala poglavij, ki vam omogoča, da takoj najdete vzorec, ki ga v danem trenutku potrebujete. In nenazadnje, je Mini pisarna tudi vedno praktična, vsakega izmed vzorcev, ki se v njej nahaja, namreč lahko natisnete in nemudoma uporabite.

več informacij o on-line priročniku 

Ko boste iskali obrazec ne pozabite, da ga imate že pripravljenega in pravno preverjenega na on-line priročniku Mini pisarna. Vse, kar morate storiti je, da se prijavite v on-line priročnik in na vaš računalnik naložite obrazec dokumenta.

Kaj vam prinaša on-line priročnik Mini pisarna?

  • urejeno poslovno dokumentacijo v vašem podjetju (v skladu z aktualno zakonodajo)
  • pravno preverjene obrazce, potrjene s strani najboljših strokovnjakov
  • obrazce, tabele, formularje, ki so pripravljeni za takojšnjo uporabo v praksi
  • vsebino, ki je prilagojena za mala podjetja in samostojne podjetnike
 

 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih