Input:

Izjava o varstvu osebnih podatkov

25.5.2018, , Vir: Verlag Dashöfer

10.1 Izjava o varstvu osebnih podatkov

Ela Omersa, univ. dipl. prav., LL. M

Vzorec služi kot osnova za pripravo Izjave o varstvu osebnih podatkov, ki bo odražala dejansko stanje vaše organizacije pri zbiranju in obdelavi osebnih podatkov posameznikov.

Vzorec je izpolnjen za primer, ko upravljavec zbira osebne podatke obiskovalcev spletne strani za namen opravljanja svojih storitev ter pošiljanja oglasnih sporočil.

Pri pripravi Izjave o varstvu osebnih podatkov, upoštevajte spodnja navodila za oblikovanje in dejansko stanje v vaši organizaciji.

Vzorec ne vključuje obvestila o uporabi piškotkov.

Odprite vzorec v Wordu

Splošno

Naziv organizacije spoštuje vašo pravico do zasebnosti in stremi h najvišji stopnji varstva vaših osebnih podatkov. Zato smo pri nudenju naših storitev preko te spletne strani zavezani k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov. Namen te Izjave o varstvu osebnih podatkov je, da vas seznanimo s tem, za katere namene bodo vaši osebnih podatke pridobljeni in kako se bodo uporabljali ter kakšne so vaše pravice v zvezi s podatki, ki jih hranimo o vas, in kako jih uveljavljati.

Naziv organizacije se zavezuje, da bodo zbrani osebni podatki, ki jih boste posredovali preko spletne strani, uporabljeni v skladu s to Izjavo o varstvu osebnih podatkov, da vaših osebnih


 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih